De nieuwe generatie analyse- en trainingtools.

Naar C. Dauwe D.Sc. en F. Vandewiele

 

Niemand hoeft nog overtuigd te worden dat vermogensmeting een grote stap voorwaarts betekent voor de trainingsbegeleiding. Niet alleen is de intensiteit van de inspanning eindelijk exact te meten, ook de fysiologische processen die de renner in staat stellen om die vermogens te leveren, zijn te achterhalen.
Charles en ik zijn dan ook bijzonder fier om de gebruikers van een vermogensmeter 2 web-gebaseerde toepassingen voor te stellen die hen zullen toelaten een voorsprong op de concurrentie te nemen.

Typhoon is een analyseprogramma van de nieuwe generatie. Het geeft het verloop van de anaerobe energiereserve in detail weer en berekent op een unieke wijze de belasting van de wedstrijd of de training via 3 inspanningsscores.
Hieronder een schematische voorstelling van wat je van het programma mag verwachten.

Gebruik je Typhoon voor de eerste maal, lees dan aandachtig de gebruiksaanwijzing.
Wil je meer weten, bestel dan zeker ons e-boek.

 

Intervaltrainingen opstellen was tot op vandaag nog te veel aan gissen en missen overgeleverd. Op basis van de nieuwe benadering van de inspanning hebben wij een tool ontwikkeld die de trainer en zijn atleet op de meest nauwkeurige wijze dergelijke trainingen laat opmaken. Aangezien Typhoon ons de gedetailleerde belasting van de wedstrijd laat berekenen, is het ook mogelijk om de zwaarte van de geplande training hierop af te stemmen.
Efficiënt en tezelfdertijd doelgericht.

De trainingsmodules zijn te gebruiken op onze website.

Om 100% deze tools te gebruiken raden we ons e-boek aan.

 
Previous
Previous

The new generation of analysis and training tools.

Next
Next

Why SuperCycle is the most relevant cycling/training application.